lørdag den 7. september 2013

Turist i Key West

Key West er en fest. Bymidten syder af glade mennesker, nok mest turister, og resten er de der lever af os, turisterne. Men amerikanerne kan få ting til at fungere. Selvom stemningen her er meget tilbagelænet, og der ryges andet end cubanske  cigarer, er der styr på det: god service, god mad og velfungerende attraktioner til den evige strøm af turister. Desværre har det regnet hele dagen, så vores strandtur blev til en tur til Hemmingways hus, hvor han boede i 10 år, indtil han flyttede til Cuba. Efterkommere af familien som overtog huset har bevaret det flot, og har stadig katte som er efterkommere efter Hemmingways katte. Der var endda en katte kirkegård på grunden. Vi var også i byens akvarium som havde alt fra gellyfish til hajer, barracudas og store gamle havskildpadder. Nogle af dyrene havde været skadet og blev plejet. Vi har været hjemme og hvile benene lidt, det er klaret op, så vi kører snart af sted igen for at få det hele med, inden vi skal videre i morgen.
Så har vi været inde i heksekedlen igen. Jeg fik købt lidt souvenirs og shorts/top ting. Det hører sig jo til når det er ferie, ikke? Vi slendrede lidt rundt nede ved vandet, en lille havnepromenade med boder og gøjlere. Spiste på Hard Rock Cafe, ikke værst. Jeg fik et par   Mai Thais og blev i festhumør, men mine følgesvende ville hjem i køjen, vi skal jo videre i morgen, og de mener jeg vil takke dem i morgen (ja, ja, hvis man lever så længe!)





3 kommentarer:

  1. Kære Merete
    Hvor det lyder skønt al sammen - men måske er de lidt for snusfornuftige dine rejsefæller, men jeg tror de har ret du vil takke dem i morgen, det er jo så intenst når man er af sted på sådan en tur.
    Nyd det og hinanden. Knus Susan

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Susan, hvor er det hyggeligt med kommentar fra dig :) Der var womenfest i Key West, dvs. mange piger på veninde-weekend. Tænkte det kunne have været sjovt sammen med jer pa-611 tøser ! Knus M.

      Slet
  2. Hej skat :) det ser dog ganske lækkert ud! Og tak fordi, du holder os opdateret. Håber I fortsat får nogle skønne dage i staterne. Hils drengene! Knus Gitte

    SvarSlet