torsdag den 26. september 2013

San Francisco og Marinaen

En lun solskinsdag smilede til os idag, så vi tog først bussen til Civic Center hvor vi fik set SF´s rådhus, opera, symfoniens hus m.m Så hoppede vi på en ny bus som bragte os til vandet igen. Vi besøgte et udendørs maritimt museum og beundrede nogle gamle skibe der
lå til ved molen. Fantastisk udsigt til Golden Gate Bridge og Alcatraz. Spiste en dejlig frokost på fiskerestaurant. Eftermiddagskaffe på Union Square nær vores hotel på Bush st. siddende på en bænk i solen, peoplewatching, det elsker jeg! Lidt shopping er det blevet til, ganske lidt, for jeg har ikke plads i kufferten, og både Frank og Flemming har købt levis, så der er heller ikke plads der ;)
Det er nu afslutningen på en skøn oplevelsesrig rundrejse, og mange indtryk der skal bundfælde sig det næste lange stykke tid. Vi har nydt dette fantastiske land, og har befundet os godt med dets indbyggere. Vi er blevet vel modtaget overalt, og alle har været meget imødekommende og venlige (og nysgerrige på hvor vi kom fra osv) Jeg ville ønske vi i DK kunne lære lidt af det, og ikke være så reserverede overfor mennesker vi ikke kender, eller som er anderledes end os. Jeg håber virkelig vi får chancen for at rejse hertil igen inden alt for længe <3 (billederne er fra Pier 39 igår, havde ikke nogen tilgængelige fra idag)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar